| Probleme Navicat | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
BliTzZ Level 2
Mesaje : 117 xCoins : 400 Multumiri primite : -1 Varsta : 32 Localizare : pe la baruri ; pe strazi ...:D Joburi/Distractii : fumatul , pc games pt experti, online games
| Subiect: Probleme Navicat Dum Mai 08, 2011 8:08 am | |
| Vreau si eu coduri item_proto arme si armuri noi in special king3 si 4 , si arme 2011 cine stie ! please! | |
|
| |
*LoveWithAmma* Level 1
Mesaje : 64 xCoins : 186 Multumiri primite : 0 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Probleme Navicat Lun Mai 09, 2011 2:34 am | |
| Pai am o veste proasta...daca te prinde cu cod... sar putea sa o incurci...nu doar cu contu si mai multe si cu ip-urile .... fa cum vrei am patit si eu de alea... acum stau cuminte | |
|
| |
SergiuRaka Administrator
Mesaje : 162 xCoins : 435 Multumiri primite : 0 Varsta : 30 Localizare : Intr-un loc sumbru numit Realitate Joburi/Distractii : Fotbal , PC Games , Forums
| Subiect: Re: Probleme Navicat Lun Mai 09, 2011 3:10 am | |
| ) DOamnee ) vrea cod pentru server ca sa implementeze arme ! Esti lemn in privinta gaming-ului ON : Click [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
*LoveWithAmma* Level 1
Mesaje : 64 xCoins : 186 Multumiri primite : 0 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Probleme Navicat Lun Mai 09, 2011 4:12 am | |
| Apoi credeam ca vrea cod pentru a fura arme...sau a dubla arme )...sincer sa zic cu metinu sunt cam...dar am jucat si mai jok | |
|
| |
BliTzZ Level 2
Mesaje : 117 xCoins : 400 Multumiri primite : -1 Varsta : 32 Localizare : pe la baruri ; pe strazi ...:D Joburi/Distractii : fumatul , pc games pt experti, online games
| Subiect: Re: Probleme Navicat Lun Mai 09, 2011 10:31 am | |
| | |
|
| |
BliTzZ Level 2
| |
| |
BliTzZ Level 2
| Subiect: Re: Probleme Navicat Lun Mai 09, 2011 10:38 am | |
| | |
|
| |
BliTzZ Level 2
| Subiect: Re: Probleme Navicat Mar Mai 17, 2011 9:17 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Probleme Navicat | |
| |
|
| |
| Probleme Navicat | |
|