subzero Membru
Mesaje : 17 xCoins : 55 Multumiri primite : 0 Varsta : 30 Localizare : Undeva In Jamaica Joburi/Distractii : Sunt elev
| Subiect: Shaiya Sam Mai 07, 2011 10:45 pm | |
| | |
|
SergiuRaka Administrator
Mesaje : 162 xCoins : 435 Multumiri primite : 0 Varsta : 30 Localizare : Intr-un loc sumbru numit Realitate Joburi/Distractii : Fotbal , PC Games , Forums
| Subiect: Re: Shaiya Sam Mai 07, 2011 10:47 pm | |
| interesant jocul Gen cabal si wow | |
|
DrX|ExtreM Administrator
Mesaje : 73 xCoins : 173 Multumiri primite : 0 Localizare : Medias
| Subiect: Re: Shaiya Dum Mai 08, 2011 4:23 am | |
| eu am vrut sa mi-l scot dar nu imi merge. .. asa e frumos jocul | |
|
BliTzZ Level 2
Mesaje : 117 xCoins : 400 Multumiri primite : -1 Varsta : 32 Localizare : pe la baruri ; pe strazi ...:D Joburi/Distractii : fumatul , pc games pt experti, online games
| Subiect: Re: Shaiya Lun Mai 09, 2011 11:36 am | |
| Am jucat shaya eram unu din ala cu ghiare ....da e un jok calumea , pacat ca mi-era lene sa invat sa jok....pe cabal online.es aveam level 73 (warrior)dar am uitat codul de la caracter si mia suspendat contul chiar ieri(8.5.2011) . Pe cabal.eu am lvl 54 si sunt ninja pe arc , iteme +6 in sus si magii calumea la expert park sau numai stiu...era prin Puerta Lux vroiam sa trec la Ruina dar mam lasat....mai ales ca am uitat si la asta codul ) ) ) | |
|
BliTzZ Level 2
Mesaje : 117 xCoins : 400 Multumiri primite : -1 Varsta : 32 Localizare : pe la baruri ; pe strazi ...:D Joburi/Distractii : fumatul , pc games pt experti, online games
| Subiect: Re: Shaiya Lun Mai 09, 2011 11:38 am | |
| Daca vreti jocuri calumea jukati FarCry2 sau Freedom Fighters , "parerea mea" : cineva care a jucat cel putin 1 luna CS le face capatul in 2 zile la FarCry2 si freedom (eu nu am jucat decat 2 sapt CS :Dsi am fc capatu in 1 zi) :P | |
|