| Amestecalici | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bruneu Moderator
Mesaje : 35 xCoins : 58 Multumiri primite : 3 Varsta : 29 Localizare : Acasa...Pe scaun Joburi/Distractii : Jocuri,Scoala.Fotbal
| Subiect: Amestecalici Vin Mai 06, 2011 5:03 am | |
| Amestecalici este un joc amuzant. Se joaca astfel:Cineva trebuie sa zica un cuvant care sa nu aiba literele in ordinea care trebuie si altcineva trebuie sa ghiceasca cuvantul.
Ex:cineva spune saucn altcineva raspunde ca acel cuvant inseamna scaun si e corect.
Reguli: 1)Nu aveti voie sa puneti cuvinte care nu exista! 2)Nu e voie sa se inceapa alt cuvant inainte sa se afle cel precedent! 3)Distrativa!
Incep eu :noimca Ghici ce e ! | |
|
| |
DrX|ExtreM Administrator
Mesaje : 73 xCoins : 173 Multumiri primite : 0 Localizare : Medias
| Subiect: Re: Amestecalici Vin Mai 06, 2011 5:11 am | |
| | |
|
| |
Bruneu Moderator
Mesaje : 35 xCoins : 58 Multumiri primite : 3 Varsta : 29 Localizare : Acasa...Pe scaun Joburi/Distractii : Jocuri,Scoala.Fotbal
| Subiect: Re: Amestecalici Vin Mai 06, 2011 5:12 am | |
| | |
|
| |
DrX|ExtreM Administrator
| Subiect: Re: Amestecalici Vin Mai 06, 2011 5:15 am | |
| | |
|
| |
Bruneu Moderator
| Subiect: Re: Amestecalici Vin Mai 06, 2011 5:18 am | |
| MESAJ STERS(FARA CUVINTE OBSCENE) bY MiXmAsTeR | |
|
| |
SergiuRaka Administrator
Mesaje : 162 xCoins : 435 Multumiri primite : 0 Varsta : 30 Localizare : Intr-un loc sumbru numit Realitate Joburi/Distractii : Fotbal , PC Games , Forums
| Subiect: Re: Amestecalici Vin Mai 06, 2011 5:22 am | |
| Nu i-ai ghicit cuvantul + ca a.lup. inseamna pu*a asa ca sper ca nu vrei sa ne certam si sa te degradez ! | |
|
| |
DrX|ExtreM Administrator
| Subiect: Re: Amestecalici Vin Mai 06, 2011 5:38 am | |
| | |
|
| |
BliTzZ Level 2
Mesaje : 117 xCoins : 400 Multumiri primite : -1 Varsta : 32 Localizare : pe la baruri ; pe strazi ...:D Joburi/Distractii : fumatul , pc games pt experti, online games
| Subiect: Re: Amestecalici Mar Mai 17, 2011 10:21 am | |
| dute ba de aici , uite ca eu iti zic un cuvant in chineza cu literele amestecate , il ghicesti? (nu e cuvant inventat) | |
|
| |
BliTzZ Level 2
Mesaje : 117 xCoins : 400 Multumiri primite : -1 Varsta : 32 Localizare : pe la baruri ; pe strazi ...:D Joburi/Distractii : fumatul , pc games pt experti, online games
| Subiect: Re: Amestecalici Mar Mai 17, 2011 10:22 am | |
| | |
|
| |
BliTzZ Level 2
| Subiect: Re: Amestecalici Mar Mai 17, 2011 10:22 am | |
| e ff usor, da-l` pe google>traducere:D | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Amestecalici | |
| |
|
| |
| Amestecalici | |
|